Till senaste kommentaren

Är Gustavsbergsbadet öppet som vanligt?

Är badet öppet  sats har ju stängt

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för din fråga. 

  Gustavsbergsbadet är öppet som vanligt tills vidare instruktioner kommer.

  Ha en fin kväll!

  Vänliga hälsningar,
  Lydia
 • Läste någonstans att årskorten för personer över 70 skulle förlängas. Stämmer det hos Gustavsbergsbadet och kommer det att gå automatiskt? Går ju inte dit nu p.g.a Corona i svettiga och fuktiga miljöer.

  Bästa hälsningar,
  Kerstin
  Kerstin
 • Hej Kerstin,

  Tack för din fråga!

  Rutinerna för årskort är desamma som tidigare. Om dem kan du läsa här:

  https://www.varmdo.se/gustavsbergsbadet/priser/arskortochautogiro.4.7779a6ea16b218ead0227938.html

  Viktigt att veta är att den som tillhör en riskgrupp kan kontakta sin husläkare (går via mail/web) och begära ett läkarintyg utan att besöka en vårdcentral. Kortet kan sedan frysas vid uppvisande av läkarintyg.

  Det går utmärkt att maila över informationen/läkarintyget samt eventuella andra frågor till: gustavsbergsbadet@varmdo.se

  Vänligen, 

  Kristoffer
 • Tyvärr har du fel !! jag kontaktade min Vc och fick svar att dom inte skriver sådana intyg utan hänvisade till infektionsklin på Huddinge och känns ju helt fel att besvära dom med såna här saker😩 det handlar om alla från  70 år som hela tiden dagligen uppmanas att INTE röra sej bland andra människor och det gäller ALLA över 70 , även om man fö är frisk , vi måste såklart följa myndighetens rekommendationer och ni har ju våra personuppgifter på alla årskort så enkelt att se hur gamla vi är ! Tänk om och visa lite generositet till en grupp som inte är  så penningstarka , de som är 70+ och vill få sitt årskort pausat , gå dessa till mötes , och hänvisa inte till regler som skapats långt innan denna extrema situation vi befinner oss in , man måste lite ändra på regler efter verkligheten !
  Mvh Gunilla , kund sen starten av detta fina badhus
  Gunilla
 • Jag förstår att detta kan verka motsägelsefullt i den svåra situationen som råder för personer i riskgrupper.

  För att du ska få svar så snabbt som möjligt på dina frågor och synpunkter har jag bett företrädare för Gustavsbergbadet att kontakta dig direkt. De återkommer till dig inom kort.

  Vänligen,
  Kristoffer
 • Tack Gunilla för den utmärkta och precisa kommentaren. Exakt så på samtliga punkter. Just nyss meddelade radion att 70-plussarna skulle undvika bl.a vattengympan och i.st. gå ut i friska luften.
  Saknar så klart att inte vattengympa och vårt fina Gustavsbergsbad med all trevlig personal. Bästa hälsningar Kerstin


  Kerstin
 • Ännu har ingen från gudtavsbergsbadet kontaktat mej😩
  Gunilla

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.