Till senaste kommentaren

Hur gör man med fritids och förskola under sommaren?

Hej! Min son ska börja förskoleklass och då även fritids till hösten, kan vi säga upp hans förskoleplats från i juni när han går på sommarledighet och ansöka om fritids från det datumet han är tillbaka från sommarledigheten?

Kommentarer

 • Hej Helene,
  Tack för din fråga!
  Det går utmärkt att säga upp platsen inför sommarledigheten och sedan ansöka om fritids från de datumet behovet finns efter ledigheten.
  Ha en fin helg!

  Nanna
 • Tack för svar! Då behöver vi inte betala nån avgift från han slutar på fsk tills han börjar på fritids?
  Helene
 • Hej!
  Det är dock 30 dagars uppsägningstid, men annars blir de ingen avgift perioden mellan att han slutar i förskolan och börjar på fritids. 
  Vänligen,
  Nanna
 • Så om vi säger upp platsen 17 maj så betalar vi inget from 17 juni?
  Helene
 • Hej!
  Fakturan avser alltid innevarande månad och skickas ut kring den 15:e varje månad. Om ni vet exakt datum för sista dagen som ni är i behov av platsen så kan ni redan nu lägga in en uppsägning i via självservice här och där ser ni även när sista datum inklusive uppsägningstiden blir. 
  Vänligen,
  Nanna
 • Okej, vi kan ju inte ansöka om fritids förns vi fått tilldelad en skola, kan vi ändå säga upp fsk? Är det helt säkert att vi får plats på fritids?
  Helene
 • Hej Helene!

  Får erat barn plats på skolan ni valt ansöker ni också om plats på fritids. Det finns platser på fritids då du kommit in på skolan.

  Återkom gärna med ett förtydligande kring frågan angående förskola? Om ditt barn ska börja förskoleklass, varför förskola?

  Vänliga hälsningar,


  Johanna
 • Hej! Okej, vi säger upp hans plats på förskolan snart då. Barnen är alltid lediga minst 8 veckor på sommaren eftersom deras pappa är lärare, känns onödigt att betala avgiften denna sommar om vi inte behöver, om det var det du mena med förtydligande gällande förskola

  Med vänlig hälsning, Helene 

  Helene
 • Hej!
  Jag har 2 barn på fritids men inte fått någon faktura för den här månaden. När kommer den? Eller har den bara kommit bort på vägen? Ej utskickad pga sjukdom?

  MVH
  Jenny
  Jenny
 • Hej Jenny!

  Tack för din fråga.

  Hör av dig till oss på Servicecenter på telefon 08-57047000 så sätter vi dig i kontakt med ekonomiavdelningen som skickar ut fakturorna. De hjälper dig vidare!

  Vänligen,
  Kristoffer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.