Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vart i Värmdö kommun är det tillåtet att bada med hund?

Hej jag har letat med ljus och lykta efter en badplats för mig och min hund runt Mörtnäs. Finns det några hundbad i närheten? Vart kan jag åka annars på Värmdö med min hund för att bada ?

Kommentarer

 • Hej!

  På de kommunala badplatserna är hundbad ej tillåtet.
  För andra stränder (exempelvis de som ägs av samfälligheter) kan andra regler gälla och dessa sätts av de som äger och förvaltar respektive badplats.

  Med vänliga hälsningar,
  Niklas
 • Hej ! Jag formulerar om min fråga, finns det några hundbad på Värmdö? Dvs där man vet att det är tillåtet ? Eftersom det inte är tillåtet nästan överallt och ingen verkar ha svar på detta så vänder jag mig nu till er på Värmdö Kommun.
  Kim
 • Hej igen!

  Nej det finns inget bad för hundar på de kommunala badplatserna. För de andra badplatserna som ej sköts av kommunen kan andra regler gälla. Där behöver du dock vända dig till respektive samfällighetsförening eller den som äger badstranden för information om deras regler.

  Med vänliga hälsningar,
  Niklas
 • Kan min hund bada på Björkviks havsbad?
  Kristina
 • Hej Kristina,

  Tack för din fråga. Då det inte är ett kommunalt bad kan vi tyvärr inte svara på om man kan det eller inte. Skärgårdsstiftelsen sköter Björnöreservatet med både sandstrand och klippbad så vänligen kontakta dom.

  Vänliga hälsningar,
  Julia
 • Många kommuner runt Stochholm har inhägnade hundbad. Exempelvis Täby kommun har fixat ett hundbad vid Rönninge sjön. Detta hundbad är väldigt populärt. Vi har redan hundrastgårdar här i vår fina kommun. En skärgårdskommun som denna borde även ha plats för en eller flera hundbad. När beräknas ett inhängnat hundbad stå klart i denna kommun?
  Michaela
 • Hej Michaela,

  Tack för att du hör av dig till oss angående detta. I dagsläget finns inget kommunalt hundbad. Vi tar till oss av dina synpunkter, det är flera som har hört av sig till oss med samma frågor. Vi kommer att utreda möjligheterna.

  Vänliga hälsningar,
  Julia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.