Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

När öppnar gästhamnen vid Kattholmen?

Hur marknadsför kommunen den nya gästhamnen vid Kattholmen till båtfolket? Vem kommer att driva anläggningen i sommar? Hur många sommarjobbande ungdomar får anställning? Kan husbilar få ställplats där? När öppnar den?

Kommentarer

 • Hej Mats!

  Tack för din fråga. I dagsläget är vi inte klara med ett avtal för någon entreprenör avseende gästhamn ännu, men detta pågår. Dock är vår förhoppning att detta löser sig inom kort. Gästhamnen står redo och kan öppnas upp på ett par dagar. Kommunens mål är att öppna gästhamnen i Gustavsbergs hamn 1:a juni, dock senast till midsommar i någon form.

  Kommunen sommarjobbs projekt åt Näringslivsnämnden innehåller idag inga sommarjobb på Kattholmen.

  Vi lägger gärna upp mer information om Kattholmen gällande parkering med mera på kommunens hemsida så snart vi får in information.

   

  Trevlig helg!


  Erika
 • Värmdö kommun har ett bolag som heter Värmdö hamnar. Det borde väl vara naturligt att ge uppdraget till dem för att få igång verksamheten. Ni har haft lång tid att förbereda detta. I Gästhamnguiden finns inte ens den gamla gästhamnem med. Bedrövligt hanterat.
  Mats
 • Hej,
  jag är intresserad att hyra båtplats på Kattholmen. Vem vänder jag mig till?
  Mvh,
  Aleks
  Aleks
 • Hej!

  Tack för era frågor/inlägg.

  @Mats: Värmdö kommun avser teckna avtal om gästhamnsverksamhet på Kattholmen med Värmdö hamnar AB. Gästhamnen kommer att starta upp i mitten av juni.

  @Aleks: ​​​​Kattholmen kommer inte att ha båtplatser för uthyrning. Endast gästhamnsverksamhet. Vi hänvisar till båtklubbar i området.

  Vänliga hälsningar,
  Julia
 • @Aleks: Arcona Yachts hyr ut bryggplatser på Farstavikens södra sida, medan Gustavsbergs Båtklubb har bryggorna på norra sidan och i Mölnvik.  
  Mats

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.