Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Övergångställe Stig Lindbergs gata

Hej! Jag undrar om det finns någon plan för att anlägga ett övergångsställe från busshållplatsen farstaviken riktning mot Gustavsberg c över till Stig Lindbergs gata. Det skulle verkligen behövas! Varje dag är det många (både barn och vuxna) som om genar över Gustavsbergs allé till Stig Lindbergs gata, de syns då inte bakom bussen de just klev av och jag är orolig att någon tillslut kommer att bli skadad. Mvh Petra
Petra Ludvigsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Petra!

  Gustavsbergs allé håller på att
  utredas vad gäller framkomligheten för bussarna, så vi gör inget där än. Det
  finns ett övergångsställe ca 50 m från Stig Lindbergs gata.

  Vänliga hälsningar,
  Johanna
 • Tack för svar! Precis det finns ett övergångställe 50 meter, men folk är lata och går inte dit utan genar istället. Hoppas att utredningen går snabbt!
  Petra
 • Hej Petra!

  Vi har precis pratat med projektledaren för Porslinskvarteren, och sträckan har precis haft en garantibesiktning och det är inget som planeras att byggas just nu.

  Vänliga hälsningar,  Johanna
 • Det finns ingen belysning heller på Stig Lindbergs gata väster om Salixtrappan. Obehagligt mörkt på kvällarna. När kopplas belysningen på?
  Elisabet
 • Hej Elisabet!
  Tack för din fråga,
  Belysningen på Stig Lindbergs gata är ännu inte övertagen av kommunen, det är byggentreprenören som hanterar detta. Vi har skickat anmälan vidare till våra representanter i projektet.
  Önskar dig en fortsatt trevlig dag,
  Med vänlig hälsning:
  Nanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.